sjuk sjuk sjuk

är så trött på detta nu när magsjukan väl va över så blir vi förskylda men men en olycka kommer sällan ensam eller va e det man säger!!! =(

jahopp så nu sitter man här med täppt näsa å skit ont i öronen va hos läkarn igår för trodde jag fått öroninflammation nää då det hade jag inte men eksem i hörselgången på båda sidorna å början till öroninflammation jätte skoj!!!!!! å joakim e jätte snorig han me!!! men men det e bara å härda ut!!!


har inte skrivit på ett tag men känns som jag haft fullt upp fast jag inte har det men har ju varit sjuk åså så har inte orkat heller!!!

påsken har varit jätte trevlig bilder får komma senare för har "fel" data nu.... men vi va iaf hemma hos svärmor å svärfar å såklart ville mattias ta några öl å så så vi skulle ta bussen hem på kvällen där men det blev att vi sov över ist!! va lite mysigt faktiskt!! joakim fick massa fina saker av farmor farfar å faster!!! tack så mycket!!!
åkte ju hem därifrån i söndags å då va det premiär grillning va hur gott som helst sara kom såklart oxå hit å snylta mat hahhahaha men hon vet att hon alltid e välkommen!!!

funderar på om man ska grilla i helgen me bara det är fint väder...

nää nu har jag en gnällig son så får skriva mer sen eller imon!! nu vill jag bara att vi ska bli friska e såå trött på att vara hemma nu vill ju inte dra ut joakim när han inte e riktigt bra å sen har man ju inte samma ork när man e sjuk själv oxå men men e man mamma så har man inte tillåtelse att vara sjuk hehe =)

ha d gött

magsjuka del 5.....


jag vet att det ska gå 48 timmar innan man e helt ok men jag tror verkligen att det börjar ge sigjoakim har inte gjort någonting på 24 timmar iaf å mattias har inte gjort något på 48 så han e väl frisk nu då om man ska vara så petig.....joakim har iaf ätit en hel del sen igår å det har inte kommit någonting över huvudtaget sååå jäkla skönt ska ta det lungt här hemma idag me så han verkligen blir bra....



leker me mammas å pappas wii kontroll jätte roligt


oj får jag inte ha den här????


toker  hahahahhhahah

gosar med pappa....

men nu ist så rinner näsan på honom men det kan ju lika gärna vara tänderna så som han gräver sig i munnen!!!!
men men det återstår å se

ha d gött

magsjuka del 4....

nu börjar det nog gå över här hoppas jag iaf!!!! idag va mattias på maxi å handlade lite blåbärssoppa och pure å majsvälling till joakim men va lite orolig att han inte skulle ta majsvällingen för när vi testade den när han va 5 6 månader å skulle börja med välling så tog han inte den men idag gick  det galant...=) han har druckit den 2 gånger idag....

imorse när han hade ätit gröt å bajsat ner sig så gick vi å la oss igen å sov till 11 det va gött...=)

då fick han lite havregrynsgröt å har inte bajsat sen imorse så hoppas verkligen det är på bättringsvägen nu asså orkar inte med mer bajs å kräk...=(

när mattias kom hem från maxi testade vi lite blåbärssoppa å det gick jätte bra han ville bara ha mer å mer hela tiden!!!

sen nu ikväll badade han igen =) efter det att jag skurat hela badrummet med klorin från golv till tak så nu e det rent därinne iaf!!! å nu efter vällingen så somna han så gott så nu ligger han i sin säng (fast fortfarande i vårat rum) å sussar gott!!!! hoppas nu verkligen att han blir frisk igen!!!

lite bilder från idag:

han har iaf varit lika pigg å glad som vanligt =) (tur d)


jätte roligt att leka med linsskyddet till kameran.....


tillochmed så roligt att man tappar balansen å sätter sig på rumpan.....


det är inte blod det är blåbärssoppa =)


här har vi en nybadad å trött joakim som äter välling.....


det var väl allt för idag nu ska jag se på hjälp jag är med i en japansk tv-show!!!! se om det är något å ha!!!=)

ha d gött

magsjuka del 3...=(

jag som trodde detta var på väg bort nu å att dom var på väg å bli friska igen tji fick jag..... var inne i joakims rum vid 23 23.30 igår å stängde hans fönster som mattias glömde när han var inne å la honom å han sov så gott så han låg lite konstigt bara å hade tappat nappen!!! (han hade ena armen mellan spjälorna)

gick å la mig å titta på tv så vid 23.55 hörde jag att joakim gjorde någonting för barnvakten börja brusa och plötsligt började det låta konstigt men tänkte ju inte mer på det eftersom barnvakten är lite som den är sen blev det tyst en liten stund åså började han gråta lite grann så tänkte får gå in å titta till honom så han har fått ut armen å ge han nappen igen...

å jag böjde mig ner å tog upp nappen å när jag skulle stoppa in den i munnen på honom kände jag något konstigt då har han spytt ner hela sig själv å hela sin säng så jag bara gapa rätt ut DÖÖÖÖ (mattias asså) du får komma hit å hjälpa mig!!!!!!!!!!!!!!!! å han kom me en jävla fart hihihi skrämde nog honom lite grann så jag fick sätta joakim i badet medans mattias tog hand om sängen så såklart fick jag mattias att bära in sängen i vårat rum (man e ju fjantig)=)  men efter det har han inte spytt något mer så hoppas hoppas att det bara kommer andra hållet nu


ska skicka mattias som e bra idag igen till maxi sen å handla lite gott till joakim!!! sånt som e snällt mot magen men han har iaf ätit en portion gröt å druckit massa vatten....

just nu sitter hela familjen vid köksbordet å rockar till bandit dom spelar en blåvit låt som mats har gjort!!!!!  helt grym

aja jag får väl håller er uppdaterad om bajs å kräk å så =) hahahahah måtte jag klara mig bara....... har ätit vitpepparkorn nu på morronen har hört att det ska vara bra men visste inte att man skulle ta det så ofta hittade här på nätet några som tar 4 pepparkorn som sväljes hela morron å kväll till den/dom som e magsjuka e helt friska igen!!! det tar död på bakterierna!!! lovar att berätta om det funkar eller inte!!!! (såvida jag inte börjat försent nu då)

ha d gött

magsjuka del 2 ....................=)

idag har jag städat.....kan man säga =) har skurat bort alla kräk bakterier!! =)
ringde ju min chef så jag fick inte komma till jobbet varken idag eller imon å eftersom det e 48 timmar så känns det ändå lite riskabelt å gå imon så e bäst jag e hemma!!!

annars har vi inte gjort så mycket joakim å mattias har sovit halva dagen såå jag har bara städat tvättat å skurat!!!!!! =)

när joakim vaknade idag så fick han mat av sin pappa vilket tydligen var jätte roligt


å har man inkomster så har man utgifter =)




hahahahaha var bara tvungen att lägga ut dessa bilder såå jäkla rolig han ser ut när han gör nr 2
å efter man har bajsat blir man såhär galen å glad


sen var det dags för mamma å pappa å äta middag å idag blev det.....


men medans mamma höll på med maten var ju pappa tvungen å....


hahahahha jaa det var väl vår dag mest i blider men ändå

men nu börjar dom bli bättre båda två bara jag klarar mig nu oxå......

(nu kan du inte klaga att jag inte uppdaterar ofta nog sara)    =)


hörs imon
ha d gött


magsjuka.... =(

jaha då var det magsjuka mattias hade åkt på han har sprungit upp å ner hela natten!!!! å imorse när jag vaknade så hade joakim bajsat ner hela sig å hela sin säng usch va ju bara att ställa honom i duschen!!!! ringde min chef nu å sa som d va att jag har två magsjuka här hemma å först så säger han att aa stanna du hemma idag för du tänkte väl säga att du kunde komma ändå jag ba nää jag tänkte säga att du får avgöra om jag ska komma eller inte.....så efter många om å men så kom vi fram till att han skulle försöka få tag i någon annan å om det inte gick så skulle jag komma iaf!!!!



jag vill ju jobba idag men samtidigt så tänk om jag sitter där å helt plötsligt bara spyr rakt ut usch......

jag var ju magsjuk på min semester nu å vill inte ha det igen fyy faan va inge roligt....

aja vi får se hur det blir idag om jag ska jobba eller inte nu ska jag iaf gå å ta itu me tvätten....

ha d gött


tebax på jobbet.....

imorse kl 6 fick jag ett sms där det stod larmet tjuter på ditt jobb jag tänkte bara jaha det skiter jag i jag e varken butikschef eller ansvarig hahahahhaahah men iaf somnade ju om igen så d va ju ingen fara vaknade halv 9 av att joakim låg å prata maaa maaa daaa daaa paaa paaa å skratta som faan!!!! aja tänkte jag d e bara å gå upp (visste inte då va kl va) vände mig om å såg att kl va 8.30 så jag bara ställde mig upp e ju inget å gnälla över   =) har en snäll son som tänker på sin mamma när hon ska jobba!!!

va lite lat idag så åkte inte förrän kl 13 brukar se till å va iväg vid 12 d e gött slipper man bara lämna över honom hos farmor åså hinner jag dricka lite kaffe innan jag går vidare till jobbet!!! =) men men hann me lite kaffe idag iaf =)

det har iaf varit fullt upp idag å eftersom vi då hade inbrott inatt så sitter man ju på helspänn å tänker kommer dom tillbaka ikväll när vi har öppet skitläskigt..... å jag e alltid noga med att inte ha mycket pengar i kassan å min chef sa till mig när jag kom att jag skulle vara extra noga med det idag å det va ju inte direkt hjälpsamt usch vill inte ens tänka tanken att det kan hända fyy faan!!!!

när jag kom hem så låg mattias uppe på sängen fullt påklädd å sov så jag gick fram å ruska liv i honom å fråga va han gjorde då fick jag till svar jag mår skit å hittade inte febertermometern känn om jag e varm så jag kände på honom å han va glöd het så jag tog fram termometern å gav den till honom så gick han ut å satte sig i soffan så sa jag aa men ta tempen nu då " jaja jag ska jag måste bara samla kraft först" hihi karlar!!! men iaf helt plötsligt reser han sig upp springer in på dass å spyr som bara den ...... så han e nog dålig e fortfarande där inne får nog gå å kolla till honom!!!!

stackarn han kommer ju aldrig orka vara själv med joakim imon å jag kan ju inte hämta honom vid halv 10 när jag slutar jobbet tycker det känns elakt å behöva dra ut honom då när det egentligen inte behövs hade varit en annan sak om man var tvungen men han e ju van att sova vid den tiden så får se hur detta ska gå!!!

men nu hör jag att han grejar där inne så jag får väl gå å ta dö på alla spybakterier nu så inte jag oxå åker på nån sån skit!!!!!

ha d gött

Måndag

idag gick jag å min älskling upp 7.30 han åt välling å jag drack kaffe sen tittade vi på tv en stund å sedan begav vi oss mot backa å farmor... idag fick även eddy följa med eftersom vi skulle åka å handla lite när mattias slutade så jag la ner joakim i vagnen å tog eddy i kopplet så gick jag mot bussen hahaha d e inte ofta eddy åker buss så han e ju inte riktigt van vid det men det gick ju bra fast han skulle ju gå av på varenda hållplats!!!!!

träffade åsa på bussen det va trevligt att träffa henne bara sådär utan att ha bestämt det (hoppas du hade d trevligt på backaplan) =)
mötte farmor 10.15 på backaplan så hon tog eddy med sig hem medans jag gick till jobbet för att prata med min chef som var lika hjälpsam som vanligt =)
efter jobbet gick jag hem till svärmor å gav jocke pocke lite gröt sedan gick vi till torget hittade en superman body för 25 kr så det va ju taget!!! =)
väl där så träffade jag johanna å anders å barnen så stod å tjöta me dom en stund sen ringde sara så kom hon me så det va näst intill fest på selma idag hahahahaah=)


så när vi nästan var hemma hos svärmor igen så somnade joakim i vagnen så vi bestämde oss för att sätta oss ute en stund i solen medans han sov
 det va hur skönt som helst å sitta ute på gården!!!!!

när vi satt där kom marita å oliver å irene å amanda så satt å tjöta lite me dom oxå måste bara säga att oliver e för söt!!!!!!!!!!!!! =) så jäkla rolig!!! han sa till sin mormor (marita) att prata svenska för han förstod inte vad hon menade när hon frågade honom hur det kom sig att han va hungrig.... att jag inte bara ramla ihop å dog han e 4 - 5 år å kläcker ur sig en sån grej: " MEN MORMOR PRATA SVENSKA FÖR JAG FÖRSTÅR INTE" såååå jäkla klockrent hahahahahhaahah

sen när joakim vakna gick vi upp till svärmor å gav han mat sen kom mattias å hämtade oss så åkte vi å handla sen åkte vi hem å gjorde middag å när jag satte mig ner i soffan med lollo i luren ringde linda å fråga om lollo skulle me till maxi å då fråga lollo mig om jag skulle me jag ba javisst maxi e alltid trevlig!!! =) så nu har jag varit där me å kom precis hem e helt slut nu har hållt igång hela dagen känns det som e väl för att man har varit ute mycket idag!!!!

hade tyvärr ingen kamera me mig idag så det blev inga kort idag men jag kan bjuda på ett lite äldre på joakim å hans kusin tyra en gång när jag passade henne


joakim blir bländad av blixten men på alla andra kort så gjorde tyra nån konstig min så detta va väl det bästa!!!! =) hon e så go fasters lilla gofis!!!!!! =)

det va min dag å imon e det jobbet igen så frågan e ju om jag orkar skriva när jag kommer hem vi får se hur pigg ja e imon

gonatt nu ska jag nog gå å krama kudden ska bara kolla fejset (som lollo har lärt mig att det heter) snabbt


ha d gött


middag hos svärmor & svärfar =)

idag åkte vi hem till svärmor & svärfar å skulle bara fika, först hämtade vi upp sara på backaplan hon hade varit å shoppat till joakims påskägg =) å så skulle hon ändå dit efteråt så då passa vi på att ta med henne då sa hon att hon hade köpt middag åså sa hon "aaa ni ska väl oxå ha???" å då svarade jag såklart aaa bjuder du så..... hahahha man får ju inte vara dum...... hahhaah det blev iaf potatisgratäng å kassler mums det va jätte gott...

joakim va jätte glad hela dagen ända fram till 19 - 19.30 då blev han jätte trött å va jätte gnällig =( visste inte om han skulle skratta eller gråta!!!


här är joakim i bilen på backaplan när vi vänta på faster han äter på en av sina älskade majskrokar...=)


här gosar joakim med sin farmor...


lilla söta ebba e så goooo...... =)


joakim leker med farfars duracell kanin


måste ju såklart ha med vår lille prins oxå som älskar att vara hos farmor å farfar det är hans andra hem....=)


å när vi åkte hem så såg det ut såhär...... =)

snacka om trött hann ju knappt lämna parkeringen innan han sov juh =)
å när vi kom hem så bar jag bara in honom la honom på skötbordet tog av han kläderna å tog på honom pyjamas så när jag lyfte upp honom från skötbordet tittade han lite ansträngt på mig å somna om direkt när jag la ner honom i sängen!!!! =)


det va vår dag idag den va mycket mycket trevlig hoppas det blir fint väder imon då ska jag åka å prata lite med min chef!!! hoppas bara han har tid för mig då...

kanske hörs imon vem vet hihihi =)

ha d gött


tiden går fort.....

jag är visst inte så himla bra på det här!!!! =)

men men jag får försöka skärpa mig lite nu men det är inte så himla lätt å hinna med på veckodagarna för då jobbar jag ju å har ingen direkt lust att sätta mig här 22.30 när jag kommer hem å på morronen går inte för då får jag inte vara ifred =)

men men
här e lite vad som hänt den senaste tiden!!!

kan ju börja med att berätta att joakim har äntligen börjat krypa va riktigt roligt för det har ju varit på gång så länge nu men han har inte riktigt förstått hur man ska göra för att ta sig framåt men nu jäklar går det undan!!! å dessutom så va det på hans farmor födeledag han kröp ordentligt första gången!!!! 12/3 så det va ju ett tag sen nu!!! =)


här e han när han kryper för första gången innan vi åker hem till farmor.....

sen har han mormor fyllt år oxå men då glömde vi kameran hemma så det sket sig kan man säga!!!


sen kom han på att om man håller i något så kan man ställa sig upp på knä det va ju jätte skojit me....


hade bara denna bilden när han står på knä..


men däremot om man håller i mammas fingrar så kan man dra sig upp på fötterna oxå men han har ju varit för feg för att ställa sig upp med hjälp av bordet å så men idag när jag satt å drack kaffe, titta på tv å prata med matte så helt plötsligt ser jag hans huvud på andra sidan bordet då hade han ställt sig upp där helt själv utan hjälp å vi fort som bara den fram med kameran....



usch nu går det fort nu tar det väl inte lång tid förrän han kommer på att han kan gå runt bordet oxå....
ojojoj nu kommer vi verkligen ha fullt upp...

jaja det får räcka för den här gången kanske skriver ikväll me om det händer något roligt idag nu ska jag iaf gå å göra lite gröt till min älskling (joakim asså) som har blivit så stor kille nu juh....

ha d gött
 


RSS 2.0